Over ons

Al meer dan 40 jaar een gezellige en uitstekende zeilschool!

De Morra familie is een enthousiaste groep mensen die het graag iederen naar de zin maakt, zowel op als naast het water! Onze instructeurs zijn allemaal CWO-gecertificeerd en we leiden ze zelf op. We doen zelf het onderhoud van de boten en de accommodaties. We zijn allemaal liefhebbers van watersport en hebben van onze hobby ons beroep gemaakt. Heel graag brengen we anderen met onze passie in aanraking en leren we je de beginselen van het zeilen en surfen. Maar ook de gevorderde cursist kan bij ons terecht, onze instructeurs kunnen lesgeven op elk gewenst niveau.

In het organiseren van bedrijfsuitjes en schoolkampen hebben we ook veel plezier. Groepen van 8 personen tm 300 personen kunnen we een fantastische dag, weekend of week bezorgen met de watersport als rode draad.

We hebben een hele fijne samenwerking met het team van Mallemok uit Sloten, www.demallemok.nl, zij verzorgen de catering van onze gasten. In samenwerking met onze keuken prinsessen worden er heerlijke maaltijden voor de cursisten gemaakt, altijd 3 gangen!

Van een heerlijke macaroni voor een school tm een prachtig 5 gangen diner, een gezellige barbeque of een uitgebreid foodfestival, samen kunnen we alles aan!

Zeilschool in Zuidwest Friesland

Wij zijn gevestigd in de Zuidwesthoek van Friesland, een gevarieerd gebied qua natuur. De Zeilschool is gelegen aan het meer De Morra met alle ruimte om te (leren) zeilen. Een ideale omgeving omdat het een ondiep meer is, dus wanneer je een keertje omslaat “loop” je zo weer naar je boot! Ook zijn er geen grote boten die het zeilen lastig maken! Een veilige en prachtige omgeving dus voor jong en oud om te geniten van het zeilen en surfen!

Zeilcursus en ontspanning

Zeilschool De Morra is in de afgelopen 40 jaar gegroeid tot één van de bekendste watersportondernemingen van Friesland. Jaarlijks volgen vele kinderen bij ons een zeilcursus om het CWO-erkende diploma te halen. Ze krijgen les van door onszelf opgeleide instructeurs. Elke avond is er een ontspanningsprogramma. Als je gebruik wilt maken van onze faciliteiten dan kun je er op rekenen dat ons hechte team altijd klaar staat voor jou.
Naast de zeilschool organiseren we ook bedrijfsuitjes en verhuren we boten. Daarnaast word er regelmatig getrouwd bij ons en zijn er veel families die een reunie, of familiedag bij ons vieren!