Omgeving

Zeilen in prachtig Friesland

Bootverhuur de Morra verhuurt zijn vloot vanuit Hemelum, Friesland. Hemelum is gelegen in het prachtige Zuidwest Friesland, waar water, landerijen en bossen samenkomen. Na een sportieve dag op het water zijn er tal van mogelijkheden om ’s avonds heerlijk te relaxen. Restaurantjes aan het water, wandelen door de bossen of heerlijk staren over de landerijen. In je Valk en Tirion kun je ook overnachten, dus even langs de lokale slager en op je ligplaats genieten van een welverdiende BBQ.

Bedenk hoe jouw droomtijd op, en rond het water eruit moet komen te zien, dan helpen wij jou bij de uitvoering.

{

‘Het huren was makkelijk en betrouwbaar.
Alles prima.’

 

Barbara Axelrad, Bonn

Water

zover je kunt kijken…

Friese meren en het IJsselmeer om de hoek.
Friesland is zoals bekend één van de meest geliefde watersport-locaties van Nederland. Het IJsselmeer is heel makkelijk te bereiken. Wil je een meerdaagse tocht maken met vrienden? Met z’n tweeën jullie 10-jaar-samenzijn vieren? Water rondom en de wind door je haren zorgen voor nieuwe energie. Wil je dat ook er’varen’? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Bossen

een oase van rust…

Gaasterland en Zuidwest Friesland zijn ook prachtige bosrijke gebieden. Dagje fietsen langs het IJsselmeer en door de bossen? En de volgende dag weer verder met de boot? De perfecte locatie heb je gevonden bij Bootverhuur de Morra. Van Utrecht en Amsterdam zit je binnen 90 minuten in een totaal andere wereld waar je tot rust komt.

Thuisgevoel

kom lekker relaxen…

Bootverhuur de Morra heeft de beschikking over diverse accommodaties. ‘Havenzicht‘ is bijvoorbeeld heel geschikt voor een klein vriendenclubje van maximaal 6 personen. Na je dag zeilen is dit een prachtige plek om na te genieten op het dakterras. Heb je meerder boten gehuurd en ben je met het hele bedrijf of met de hele familie het water op geweest? Dan is misschien het ‘Ketelhuis‘ iets voor jullie. Check de accommodatie-site voor de mogelijkheden.